ÖRGÜ~ÖRGÜ MODELLERİ~ÖRGÜ ÖRNEKLERİ~KNITTING|CROCHET

deniz kızları hobi örgüleri&Örgü Blogları - *Örgü modelleri arayan örgü severler için modeller.En güzel ve yeni örgü~örgü modelleri~örgü örnekleri~örgülerim~örgüler~el örgüsü~bebek örgüleri~yelek örnekleri~dantel örnekleri~moda~güzellik sırları~diyet~zayıflama~bebek bakımı~çocuk sağlığı~hamilelik~yemek tarifi~yemek tarifleri~pasta tarifleri~deniz kızı~deniz kızları~MODA~ALIŞ VERİŞ~ÇOCUK BAKIMI~YEMEK TARİFLERİ~HOBİ~TATİL~GÜZELLİK

knitting crochet knit hand work made  knitters
2010 moda örgü ipleri ve örülmüş modeller 00:54

Yurt dışında son derece moda olan bir örgü ipi ve bu iplerle örülmüş son derece zengin görünümlü örgü modellerine yer vermek istiyorum.
İlk bakışta kürk hayvan kürkü görünümü veren bu örgü ipleri ülkemizde de bir zamanlar moda olmuş kadife görünümlü örgü iplerine benzemekte. Ancak yassı bir forma sahip yapısı ile tamamen farklılık göstermekte. Benim bulunduğum yerleşim merkezinde bu iplerden mevcut değil. Ama eminimki Yakında popcorn yarn ball koza örgü ipleri gibi bu iplerde kolayca bulunabilecek konuma gelecektir.
Sizlere dediğim gibi son derece zengin ve seçkin görünümlü modeller örülebilinecek bu iplerde benim favorim çanta etol atkı ve ceket örnekleri oldu.
Mağzaların vitrinlerini süsleyen ve yüzlerce lira değerinde giysilere son derece ekonomik örgülerle rakip geldi.
Hayvanları korumak ve onlara zarar vermeden mükemmel görünüşlü kürklerine bu şekilde iplerle öreceğimiz modellerle sahip olabiliriz.
Bu örgülerle şıklık yarışında rakiplerinizle sanırım bir basamak fark olacak :)
Bu arada bu iplerle örülen gül motifleri; ipin yassı olan zincirli alt kısmından bir iğne yardımıyla çevire çevire tutturarak yapılmakta.
Söz konusu iplerin farklı çeşitleri olmakla birlikte sizler için yabancı siteleri gezdik ve bir kaç şey derledim. Keyif alarak geçireceğiniz bir örgü saati olmasını diliyorum.
Yasemin.






Bolero








0 yorum:

Yorum Gönder